Мебели КАН

Въпроси и отговори


1.     Какво ни отличава от останалите фирми?

-         На пазара сме за производство на училищно обзавеждане и оборудване от 1991 г;

-         On-line система за поръчки;

-         Сертификати за качество, безопасни условия на труд и грижа за околната среда ISO 9001,  140001, 180001

-         Изготвяне на индивидуални проекти в зависимост от Вашите желания;

-         Достъпни цени;

-         Високо качество;

-         Доставка до Вашия обект на територията на цялата страна, в сглобен вид;

-         Без скрити такси и комисионни.

2.     Защо да си поръчате от нас?

-         Ние предлагаме всичко за Вашето училище, детска градина, физкултурен салон, спортна зала, офис и дом;

-         Нашите продукти се отличават с високо качество и достъпни цени;

-         Изградената от нас on-line система ще Ви позволи бързо и лесно да изберете желаното оборудване;

-         Ние уважаваме всеки наш клиент и ще му обърнем специално внимание, за да изпълним неговите желания.

3.     От какви намаления може да се възползване?

-         Безплатна доставка на територияна на България за заявки над 1000 лв.

-         При заявки над 10 000 лв получавате % отстъпка;

-         При 100% предварително плащане автоматично получавате % отстъпка;

4.     Каква професионална консултация бихте получили?

-         Екипът от специалисти на фирмата разполага с конструктивно-технологичен отдел, който ще разработи индивидуален проект с пространствена визуализация на желаното от Вас обзавеждане и ще Ви консултира в зависимост от вашите нужди и възможности;

-         Търговският отдел на фирма „КАН Учтехспорт България" ООД разполага с обучени и квалифицирани служители, които са на Ваше разположение за консултация или съвет за да изберете правилното обзавеждане и оборудване за Вашите нужди.

5.     Какво друго можем да ви предложим за Вашето училище,  детска градина, спортна зала, офис и дом?

-         Професионално кухненско обзавеждане и оборудване в зависимост от вашите потребности - кухненски шкафове; плотове,  мивки и маси от алпака; професионални кухненски роботи, картофебелачки, месомелачки, съдомиялни машини; професионални перални; стерилизатори, сешоари  и др; столова и кухненска посуда, климатични инсталации;

-         Спално оборудване - олекотени завивки, възглавници, дюшеци, матраци, спално бельо;

-         Почистващи средства - метли, подочистачки, прахосмукачки, пароструйки, хлорна вар и други почистащи препарати;

-         Игри и помощни материали - занимателни и образователни игри за детски градини и долен курс; помощни материали за кабинети по биология, химия, физика, география и др;

-         За физкултурни салони и спортни зали - оборудване за баскетбол, волейбол, хандбал, фитнес уреди, предпазни мрежи за прозорци, мухарници, подови настилки и др.

-         Услуги - доставка и поставяне на паркет, щори, циклене на съществуващ паркет. 

 

Стандарт за обслужване

Отношение

Ние ще имаме вежливо, любезно и отзивчиво отношение към всеки потребител на услуги, предоставяни от КАН.
Ние ще изслушваме Вашите молби и опасения.
Ние ще се отнасяме с внимание и загриженост към Вашите проблеми.
Ние, при наличие на нормативни препятствия ще търсим алтернативно решение на Всеки Ваш проблем, свързан с предоставените от КАН услуги.
Ние ще спазваме конфиденциалност относно всички запитвания и жалби на всеки един потребител на административни услуги, предоставяни от КАН.
Ние ще се отнасяме с професионализъм, като не проявяваме субективно отношение и спазваме принципите за равнопоставеност.

Информация

Ние ще Ви предоставяме необходимата Ви информация за предоставяните от КАН услуги в пълен обем и по достъпен за Вас начин.
Ако Вашите въпроси не са от компетентността на КАН, ние ще се опитваме да Ви насочим към съответното звено или институция, които могат да Ви отговорят.
Всеки може да получи информация относно поставяните услуги от:
- Търговските специалисти на адреси: КУКОРЕВО, централна база ; СОФИЯ Ж.к. Зона Б-19 бл.11-12 ; ПЛОВДИВ Ул. „Пещерско шосе" № 41 ; РУСЕ  Ул. Николаевска № 85
- На телефони: 046/ 66 79 00, 66 79 01 ; Моб. Тел. 0878 367 229 , 0885 013 468, 0898 523 014 ; 02/920-8888 ; 032/643-380 ; 082/ 823-844
- На електронна поща: office@cansportbg.com
- На интернет страницата www.cansportbg.com
- В социалната мрежа Facebook - КАН Учтехспорт България ООД

- В офиса производствена база  на КАН всеки ден от 08:00 - 12:00 и от 13:00 - 17:00 ч.

Ние ще вземем под внимание всяко Ваше предложение за допълнение и/или изменение в предоставяната информация!

Равнопоставеност

Ние ще предоставим еднакъв достъп до услугите ни и равнопоставено отношение към всеки, който търси услуга, независимо от социалното положение, образование, пол, възраст, етническа принадлежност или религиозни убеждения.

Прозрачност

Ние ще предоставяме ясна, лесно разбираема, пълна и точна информация, обяснения и образци, удостоверяващи потребностите на търсещия.

Вие винаги ще бъдете уведомени за името на служителя, с когото разговаряте.

Ние ще Ви информираме за всеки възможен вариант за решаването на Вашия проблем, като Ви запознаем подробно с предимствата и недостатъците на всеки вариант.
Ние ще извършим проверка, при оплаквания относно извършването на административни услуги, както и да Ви информираме за резултатите от нея.

Спазване на сроковете

Ние ще Ви предоставим цялата необходима информация още при първите установени контакти с нас.
Ние ще осъществим исканата услуга в определените срокове.

Обратна връзка

Ние ще търсим Вашите предложения, коментари, похвали и оплаквания, които може да дадете, като използвате поща, услугите на деловодството, нашата интернет страница www.cansportbg.com или на пощенския адрес на КАН.
Ние ще анализираме Вашите предложения, коментари, похвали и оплаквания и да предприемаме съответните действия, когато те са в компетенциите на КАН. Ние се ангажираме да отговорим писмено на всяка, подадена в писмена форма молба и/или жалба от Вас в 14-дневен срок от получаването /освен в случаите, когато е необходимо извършването на проверка/.

Отговорност

Ние ще измерваме удовлетвореността на потребителите на услуги от нашата дейност и да предприемаме необходимите действия за повишаването й.
Ние ще извършваме административните услуги съобразно законите и да носим отговорност за качеството и в срок изпълнение.

 

 

„КАН Учтехспорт България” ООД с марката си Мебели КАН е първата частна фирма в България с предмет на дейност производство и търговия с тръбни, корпусни, тапицирани мебели и спортно обзавеждане на училища и детски градини. Фирмата е създадена през 1991 година и от тогава до днес непрекъснато се развива. Днес фирмата разполага с над 7 500 м2 собствени закрити производствени, складови и други помещения, 4 магазина и собствена дистрибуторска мрежа, покриваща цяла България. „Мебели КАН” е една от фирмите, учредили Сдружението на  на мебелопроизводителите от Ямболски регион. В сдружението участват около 20 фирми, които работят в сферата на мебелната промишленост с над 700 работници.  Също така „Мебели КАН” е една от 16-те фирми в страната, които могат да поставят на продуктите си маркетинговия знак „Проверени български мебели” като проверен член на Браншовата Камара на Дървопреработващата и Мебелната Промишленост.  

Специализацията на фирмата е в разработването и производството на корпусна и тръбна мебел за училища и детски градини, но също така и мебели за дома, офиси и хотели; спортни съоръжения и пособия, както и тръбна мебел с друго предназначение. В последните години фирмата разшири дейността си и започна производство на модели тапицирана и мека мебел за дома, офиси и хотели. Капацитетът на фирмата е достатъчно стабилен, за да произвежда както серийно, така и по индивидуални проекти и идеи на клиенти.

Представете си маса, която чака да бъде опряна в стената, за да стои изправена и стабилна... Представете си маса, която чака в пакета си, за да бъде сглобена... Представете си маса, която чака да бъде вдигната и разнесена от магазина до Вашето Училище, Дом, Офис... Представете си маса, която чака да бъде ремонтирана и укрепена... Нашите маси не чакат! ТЕ СТАВАТ ВАШИ в сглобен вид, от здрави конструкции, ергономични, безопасни, стабилни!

Мебели КАН - Доставяме Бъдещето до Вашето Училище, Дом, Офис...!

Мебели КАН е запазена марка носеща знака на Проверените Български Мебели- част от Браншовата Камара на Дървообработващата и мебелна промишленост която можете да намерите тук: http://www.timberchamber.com/

Фирмата работи във всички области на България-
1.Благоевградска • 2.Бургаска • 3.Варненска • 4.Великотърновска • 5.Видинска • 6.Врачанска • 7.Габровска • 8.Добричка • 9.Кърджалийска • 10.Кюстендилска • 11.Ловешка • 12.Монтанска • 13.Пазарджишка • 14.Пернишка • 15.Плевенска • 16.Пловдивска • 17.Разградска • 18.Русенска • 19.Силистренска • 20.Сливенска • 21.Смолянска 22.София-град • 23.Софийска • 24.Старозагорска • 25.Търговищка • 26.Хасковска • 27.Шуменска • 28.Ямболска

 „КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ” ООД е отворена за нови предложения и бизнес начинания!

 

Доставяме Бъдещето До Вашето Училище, Дом, Офис...! Yes, We KAN Sport!