Първата частна фирма в България с предмет на дейност производство и търговия с тръбни корпусни, тапицирани мебели и спортно оборудване за училища.

КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ ООД, ЕТ КАН-2001, МЕБЕЛИ КАН, CANSPORT - търсете запазените марки, които гарантират "Производител България" ! Чрез тях ние разработваме, създаваме и Доставяме Бъдещето до Вашето Училище, Дом, Офис ...
Фирма "КАН 2001 Генчо Каназирев" е Първата частна фирма в България с предмет на дейност производство и търговия с тръбни корпусни, тапицирани мебели и спортно оборудване за училища.  Фирмата е създадена през 1991-ва година. Бързото разрастване на производството наложи разширяване на сградния фонд и в момента  фирмата разполага с над  6 000 м2  собствени закрити производствени, складови и други помещения. Това наложи и създаването на дъщерна фирма "КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ" ООД с основна дейност разпространяване, а в последствие и производство към ЕТ "КАН  2001 Генчо Каназирев"  и необходимите стоки за клиентите.

Специализацията на фирмите “КАН 2001”, “КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ” и съвместната работа с „Астра Деа Мебел” – Мебели за Дома е в разработването и производството на модели тръбни мебели за училища и детски градини; спортни съоръжения и пособия, мека тапицирана мебел за дома, офиси и хотели; корпусна мебел за дома и офиса, както и тръбна мебел, с друго предназначение.

Металните части използвани в мебелите се боядисват прахово в неограничена цветова гама. Прилага се серийно производство в поточна форма, като технологичния процес е обособен  в отделни операции, синхронизирани помежду си. Налице  е обновена, диверсифицирана продуктова линия и нагласа за навлизане на Европейския пазар.

Продукцията на фирмата намира добър прием на българския пазар. Фирма "КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ" ООД разполага със собствени представителни магазини в градовете Ямбол (с близо 450 м2), Пловдив (с 50 м2) и София (100 м2), както и с гъвкава мрежа от дистрибутори в цялата страна.

Само през 2008 година ръководството на фирмата инвестира в нови машини на стойност над 674 000 лева - пакетен циркуляр HOLZMA HPL 380 с възможност за разкрой и нарязване едновременно на 4 листа ПДЧ; Кантираща машина HOMAG KA и кантираща машина за заоблени детайли Vento.

Беше изграден и нов цех за монтаж, както и беше закрито помещение с цел използването му за „Склад готова продукция" на обща стойност над 348 000 лева.

От 2006 година, фирмата е оторизирана да разпространява учебната документация на Министерството на Образованието и Науката до всички учебни заведения в област Ямбол.

За задоволяване нуждите на пазара, продукцията на двете фирми се предлага на клиентите в цялата страна с осигурен собствен транспорт независимо от обема на направените поръчки. За Вас разработваме и предлагаме индивидуални проекти за директорски, учителски и специализирани кабинети, както и транспорт до прага на клиента!

Фирмата "КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ" ООД работи с добър екип от специалисти в метало и дървообработването, разполагат с висококвалифицирани конструктор-технолози и моделиери, както и специалисти в областта на маркетинга и рекламата. Голяма част от работниците владеят по две и повече производствени операции. Следват се изискванията на пазара. Мебелните продукти на фирмата се отличават с леснота за употреба, надеждност, трайност и ергономичност, съобразени с изискванията на РИОКОЗ и ХЕИ, БДС и всички европейски стандарти. Качеството им е подпечатано със сертификат ISO 9001:2008, защитен за пръв път преди три години и одитиран и съблюдаван ежегодно за правилната работа на цялостната система по качество, защитен отново през април 2009 година.

С отдел маркетинг и ръководството на фирмите може да се контактува на четири езика.

Ръководството на  фирмата има ясна визия за бъдещето - една конкурентноспособна и финансово стабилна компания, адекватна на бързо променящите се външни и вътрешни пазарни условия.

Фирмата подкрепя културни, екологични, образователни и спортни проекти и дейности като е и социално ангажирана към и благодарение на работниците и служителите си. Най- голямото социално признание тя получава през 2011 година с плакет, връчен от кмета на град Ямбол- Георги Славов с признание за Успешен баланс на дейности и инициативи семейство/работа. В помощ на спорта, фирмата е пряко ангажирана към Ученическите спортни клубове като цяло и към Клуб по Спортно Ориентиране „Диана” в частност. КАН Учтехспорт България сътрудничи на различни институции в подготовката, управление и изпълнение на проекти по различни програми и съвети и препоръки при избора на други фирми, с които Мебели КАН е работила. За да затвърди ангажираност към околната среда и безопасните условия на труд, фирмата защитава ежегодно сертификати за Безопасност и Околна среда, както и за Качество на работа.
Нашите дистрибутори

С гордост можем да заявим своето присъствие на пазара, благодарение на дистрибуционната мрежа от партньори в цяла България. Подробна информация за разпространението, контактите и нашите дистрибутори можете да намерите в графа „Контакти КАН".

 

"КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ" ООД винаги е отворена за нови идеи, предложения, хора с различни умения! Ако искате да ни подкрепите, укорите или да станете част от нас - споделете опит, похвали, разочарование или автобиография на:

За въпроси и консултации - на Ваше разположение са служителите на фирмата:

Гр. Ямбол - тел. 046/66 79 00; 66 79 01; 66 79 02; Факс: 046/66 79 04;

GSM:0878 367229; 0885 013468; 0898 523014  с НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: 0 700 100 66 e-mail : office@cansportbg.com ; web: www.cansportbg.com

Facebook профил на: КАН

Нашият Екип:

Генчо Каназирев - Управител
office@cansportbg.com
Славея Иванова - Адм. Мениджър
office@cansportbg.com
Биляна Димова - Мениджър Продажби
office@cansportbg.com
Габриела Косева - Мениджър Продажби
office@cansportbg.com

Милка Павлова - Мениджър Продажби - Западен Регион, София
sofia@cansportbg.com
Симеон Симеонов - Мениджър Продажби - Западен Регион, София
sofia@cansportbg.com , sofia5@cansportbg.com
Христо Коцев - Мениджър Продажби - Западен Регион, София
sofia@cansportbg.com , sofia3@cansportbg.com

Добринка Пашева - Мениджър Продажби - Централен и Западен Регион, Пловдив
plovdiv@cansportbg.com , plovdiv3@cansportbg.com
Тодор Чилингиров - Мениджър Продажби - Централен и ЮЗ Регион, Пловдив
plovdiv@cansportbg.com , plovdiv2@cansportbg.com
Теодора Василева - Мениджър Продажби - Централен и Западен Регион, Пловдив
plovdiv@cansportbg.com

Панайот Великов - Мениджър Продажби - Сев. Регион, Русе
rousse@cansportbg.com , rousse2@cansportbg.com
Валентина Чапанова - Мениджър Продажби - Сев. Регион, Русе
rousse@cansportbg.com


Неделчо Николов - Мениджър Продажби - Централен и ЮИ. Регион, Ямбол
shipka@cansportbg.com
Любослав Керемедчиев - Мениджър Продажби - Централен и ЮИ. Регион, Ямбол
shipka3@cansportbg.com

Галина Колаксъзова - Мениджър Продажби - Централен Регион, Казанлък
office@cansportbg.com , kazanlak@cansportbg.com

Можете да кандидатствате за работа при нас чрез попълване и изпращане на мейл office@cansportbg.com чрез нашата Автобиография която можете да изтеглите от този линк!

 

 

 

„КАН Учтехспорт България” ООД с марката си Мебели КАН е първата частна фирма в България с предмет на дейност производство и търговия с тръбни, корпусни, тапицирани мебели и спортно обзавеждане на училища и детски градини. Фирмата е създадена през 1991 година и от тогава до днес непрекъснато се развива. Днес фирмата разполага с над 7 500 м2 собствени закрити производствени, складови и други помещения, 4 магазина и собствена дистрибуторска мрежа, покриваща цяла България. „Мебели КАН” е една от фирмите, учредили Сдружението на  на мебелопроизводителите от Ямболски регион. В сдружението участват около 20 фирми, които работят в сферата на мебелната промишленост с над 700 работници.  Също така „Мебели КАН” е една от 16-те фирми в страната, които могат да поставят на продуктите си маркетинговия знак „Проверени български мебели” като проверен член на Браншовата Камара на Дървопреработващата и Мебелната Промишленост.  

Специализацията на фирмата е в разработването и производството на корпусна и тръбна мебел за училища и детски градини, но също така и мебели за дома, офиси и хотели; спортни съоръжения и пособия, както и тръбна мебел с друго предназначение. В последните години фирмата разшири дейността си и започна производство на модели тапицирана и мека мебел за дома, офиси и хотели. Капацитетът на фирмата е достатъчно стабилен, за да произвежда както серийно, така и по индивидуални проекти и идеи на клиенти.


Представете си маса, която чака да бъде опряна в стената, за да стои изправена и стабилна... Представете си маса, която чака в пакета си, за да бъде сглобена... Представете си маса, която чака да бъде вдигната и разнесена от магазина до Вашето Училище, Дом, Офис... Представете си маса, която чака да бъде ремонтирана и укрепена... Нашите маси не чакат! ТЕ СТАВАТ ВАШИ в сглобен вид, от здрави конструкции, ергономични, безопасни, стабилни!

Мебели КАН - Доставяме Бъдещето до Вашето Училище, Дом, Офис...!

Мебели КАН е запазена марка носеща знака на Проверените Български Мебели- част от Браншовата Камара на Дървообработващата и мебелна промишленост която можете да намерите тук: http://www.timberchamber.com/

Фирмата работи във всички области на България-
1.Благоевградска • 2.Бургаска • 3.Варненска • 4.Великотърновска • 5.Видинска • 6.Врачанска • 7.Габровска • 8.Добричка • 9.Кърджалийска • 10.Кюстендилска • 11.Ловешка • 12.Монтанска • 13.Пазарджишка • 14.Пернишка • 15.Плевенска • 16.Пловдивска • 17.Разградска • 18.Русенска • 19.Силистренска • 20.Сливенска • 21.Смолянска 22.София-град • 23.Софийска • 24.Старозагорска • 25.Търговищка • 26.Хасковска • 27.Шуменска • 28.Ямболска

 „КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ” ООД е отворена за нови предложения и бизнес начинания!

 

Доставяме Бъдещето До Вашето Училище, Дом, Офис...! Yes, We KAN Sport!