Поръчки и срокове


Условията на нашите доставки, услуги и оферти от страницата важат и за бъдещи търговски взаимоотношения, дори ако не бъдат изрично договорени повторно. Тези условия се считат за приети най-късно чрез приемането на стоката или услугата. С настоящото се отхвърлят насрещни потвърждения на купувача при позоваване на неговите Търговски условия. Отклонения от настоящите условия имат сила, саплмо ако бъдат писмено потвърдени от нас.

1.                Как да направите поръчка?

1.1              Чрез страницата на www.cansportbg.com

-                     Отидете на „Вход", ако сте регистирани като клиенти влизате през „Вход за клиенти", ако сте диструбутори влизате през „Вход за дистрибутори". В случай, че сте нов клиент отидете на бутона „Нов клиент", попълнете своите данни и се свържете с нас служител на тел. 046 / 66 79 00  за да бъде активиран вашия акаунт. След като той бъде активиран може да правите поръчки през страницата на фирмата, което става по следния начин:

-                     Отидете в „Продукти" в горната част на страницата или в менюто вляво;

-                     Изберете подгрупа в съответната група. Например „Училища" → „Мебели - Маси ученически двуместни"

-                     Изберете  си продукт, например Маса двуместна „Класик" с каталожен № К1022400 (стар номер К102040) и отивате на бутона „Детайли и заявки"

-                     Показаната цена е базова с цветова гама на дърво „Бук Бавар" и цвят на метал черен гланц. Избирате си колко броя желаете от съответния  продукт. Посочени са 3 палитри за избор на цветовете на дървената и металната част, както и цвета на канта със съответните проценти на оскъпяване за различните цветове, което автоматично  променя крайната цена на продукта. Максималното увеличение в зависимост от избора Ви на повече цветове към 2011 г е 35%, независимо от това дали те ще са от една палитра (примерно "ДЪРВО") или от всички палитри, крайната сума се определеля от най-скъпоструващия Ви избор на палитра.
-                     Уверете се, че това е желаният от вас артикул с желаните от вас цветове и съответното количество и натиснете бутона „Добави в кошница". След като сте сложили желания продукт и желаете да заявите и друг отидете в „Продукти" и по същия алгоритъм изберете и другите желани от Вас артикули. След като сте сложили в „кошница" всичко, което желаете отидете на бутона „Кошница". Там са изброени всички продукти които сте сложили в кошница със съответните бройки и цветове. Уверете се, че това са продуктите, които искате да заявите и натиснете бутона „Поръчка". След това в два прозореца в горната част на страницата може да изберете срока на доставка и дали ще ви доставяме заявените продукти или ще ги вземете от нашия склад. В прозореца „Коментар" може да запишете ако имате коментар към съответното изделие, което заявявате, а в прозореца „Забележка" може да запишете всичко, което желаете да ни попитате, за друго изделие или от каквото се интересувате. След като напишете всичко, което искате натиснете бутона "Поръчка".

-                     Вече направихте поръчка. Наш представител ще се свърже с вас за уточняване за подробностите.

1.2. Заявка по e-mail:

- в писмо към нас на e-mail: office@cansportbg.com  може да запишете наименованията, номенклатурните номера, цветовата гама и броя  на желаните от вас продукти. В писмото също трябва да запишете вашите данни за контакт, срока и мястото, на което желаете да ви доставим стоката и съответно данни за фактура и  начин на плащане. При неточности, наш представител ще се свърже с вас за уточняване на подробностите.

1.3. Заявка по факс: в писмен вид  към нас на факс: 046 / 66 79 04 може да запишете наименованията, номенклатурните номера, цветовата гама и броя  на желаните от вас продукти. Също трябва да запишете вашите данни за контакт, срока и мястото, на което желаете да ви доставим стоката и съответно данни за фактура и  начин на плащане. При неточности наш представител ще се свърже с вас за уточняване на подробностите.

1.4. В случай, че не сте сигурни какво точно искате да поръчате се обърнете към нашите служители на тел. 046 / 66 79 00, факс 046 / 66 79 04, e-mail office@cansportbg.com за консултация относно продуктите, които ви интересуват. Нашите служители ще ви изготвят оферта със съответните изделия със снимки, характеристики, цени и друго което ви интересува, след което може да направите поръчка възоснова на направената към вас оферта.

Как може да заплатите вашата поръчка?

 - Поръчката си може да заплатите в брой в магазините в гр. Ямбол, Пловдив, Русе и София, в производствена база - Кукорево - Ямбол, с наложен платеж при използването на куриерски услуги или по банков път.

 - Може да платите авансово 50 или 100 % от стойността на поръчката.

2. Може ли да поръчвате обзавеждане в различни цветове?

- Може. В случай, че желаете мебелите ви да бъдат с различни цветове, може да го запишете в коментар към поръчката си като изберете в палитра "ДЪРВО" цвят "ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ЦВЯТ В КОМЕНТАР".

3. Каква е цената на доставката и монтажа?

- Артикулите достигат до Вас в сглобен вид.

- В по-особени случаи на монтаж, например: баскетболна стойка на игрище и др., цената представлява процентно отношение от артикула;

Доставка не се заплаща в следните случаи:

-                     За заявки над 1000 лв без ДДС до кота 0;

-                     За територията на градовете Ямбол, Пловдив, София и Русе при заявки над 600 лв без ДДС до кота 0.

4. В какви срокове ще бъде изпълнена и доставена вашата заявка?

- Нашите срокове варират от 10 до 45 работни дни  в зависимост от сезона;

- оскъпяване за бърза услуга  - 10 %;

- оскъпяване за ексресна услуга - 20%.

5. Може ли да поръчате продукти, които не намирате в нашият сайт?

- Да. Осигуряваме богата палитра от продукти и услуги на нашите клиенти. Отбележете като Забележка желани от Вас продукти и ще направим всичко възможно да ви ги осигурим.

6. Какъв гаранционен срок предлагаме?

- При стоките с гаранционен срок- според различните артикули и продукти е 1 и повече години - повече информация за гаранционните и рекламационните ни условия ще намерите в секция "Права и задължения".

7. Трябва ли да присъствате когато монтираме и доставяме обзавеждането?

- Това не е задължително, но е наложително да осигурите достъп и помощ при разтоварване, тъй като доставяме всички стоки кота 0.
„КАН Учтехспорт България" ООД с марката си Мебели КАН е първата частна фирма в България с предмет на дейност производство и търговия с тръбни, корпусни, тапицирани мебели и спортно обзавеждане на училища и детски градини. Фирмата е създадена през 1991 година и от тогава до днес непрекъснато се развива. Днес фирмата разполага с над 7 500 м2 собствени закрити производствени, складови и други помещения, 4 магазина и собствена дистрибуторска мрежа, покриваща цяла България. „Мебели КАН" е една от фирмите, учредили Сдружението на  на мебелопроизводителите от Ямболски регион. В сдружението участват около 20 фирми, които работят в сферата на мебелната промишленост с над 700 работници.  Също така „Мебели КАН" е една от 16-те фирми в страната, които могат да поставят на продуктите си маркетинговия знак „Проверени български мебели" като проверен член на Браншовата Камара на Дървопреработващата и Мебелната Промишленост.  

Специализацията на фирмата е в разработването и производството на корпусна и тръбна мебел за училища и детски градини, но също така и мебели за дома, офиси и хотели; спортни съоръжения и пособия, както и тръбна мебел с друго предназначение. В последните години фирмата разшири дейността си и започна производство на модели тапицирана и мека мебел за дома, офиси и хотели. Капацитетът на фирмата е достатъчно стабилен, за да произвежда както серийно, така и по индивидуални проекти и идеи на клиенти.

 „КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ" ООД е отворена за нови предложения и бизнес начинания! 

Доставяме Бъдещето До Вашето Училище, Дом, Офис...! Yes, We KAN Sport!